Zo werkt het

Als u ervoor kiest om door Thuis meT Thee een afternoon tea te laten verzorgen, dan wordt al het werk u uit handen genomen.

Om te reserveren vindt u bij contact mijn e-mailadres of telefoonnummer. Graag uiterlijk 2 weken van tevoren reserveren (minimaal 4 personen), om teleurstellingen te voorkomen. Momenteel kunt u nog niet reserveren voor een afternoon tea of een taart bestellen voor maandag en dinsdag. Naast dit startende bedrijf werk ik namelijk parttime.

Op de afgesproken datum en tijd (tussen 13.00 en 15.00 uur) kom ik de tafel dekken met een echt Engels servies. Alle heerlijkheden en verschillende theesoorten worden voor u op tafel neergezet. En na afloop kom ik alles, inclusief de afwas, weer ophalen.

Het enige wat u moet doen is genieten!

engels servies

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag naar afternoon tea en de taarten.