Huisgemaakte taarten

Lekkere trek dit weekend? Of een verjaardag? Bij Thuis meT Thee kunt u voor elke gelegenheid een huisgemaakte biscuittaart of een ander soort taart bestellen.

valentijnstaart

biscuittaart met fondant

taart

lemon merinque pie

 

 

 

 

 

 

De biscuittaart kan goed aangepast worden aan uw smaak en stijl. Met de vulling die u kiest bepaalt u de smaak van de taart. Door het gebruik van fondant kan de taart worden vormgegeven in bijna elk gewenst thema. Zo kan u een hele persoonlijke taart laten maken om iemand te verrassen, om te serveren bij een verjaardag of om zomaar van te genieten.

Bekijk hier de verschillende vullingen waar u uit kunt kiezen.

Naast de biscuittaart biedt Thuis meT Thee u ook de mogelijkheid om andere heerlijke taarten te bestellen. U kunt een keuze maken uit:

  • lemon meringue cheesecake (een cheesecake gemaakt met lemon curd en daarbovenop merinqueschuim)
  • lemon meringue pie (een taart van een krokante bodem, gevuld met lemon curd en merinqueschuim erop)
  • victoria sponge cake (een luchtige taart gevuld met room en jam)
  • stroopwafeltaart (een bodem van stroopwafels met als vulling zwitserse room en karamelsaus)
  • stroopwafelcupcakes met caramelbotercreme (cupcake met stukjes stroopwafel en karamel, met daarop botecreme met karamelsmaak)
  • appeltaart met custard (een appeltaart met op de bodem een laagje custard)
  • brownie met fudge (een lekker smeuïge brownie met stukjes fudge erin)

Voor de taarten gebruikt Thuis meT Thee streekproducten, zoals het meel van molen ’t Vliegend Hert in Brielle. Het verse fruit komt, voor zover mogelijk, uit onze eigen tuin, en de eieren van onze eigen kippen. Zo weet ik altijd dat ik eerlijke en verse ingrediënten gebruik.

Voor de verschillende prijzen van de taarten kunt u hier kijken.

Heeft u speciale wensen of allergieën dan graag doorgeven bij de bestelling, zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

Bestellen

Om een taart te bestellen vindt u bij contact mijn e-mailadres of telefoonnummer. Graag minimaal 2 weken van tevoren bestellen, om teleurstellingen te voorkomen.

Mocht u uw bestelling onverhoopt moeten annuleren dan hoor ik dit graag 24 uur van tevoren. Indien dit niet gebeurt, dan worden de kosten in zijn geheel in rekening gebracht. Lukt het u om het minimaal 48 uur van tevoren uw bestelling te annuleren dan betaalt u de helft van de kosten voor de taart.

Bezorgen

Thuis meT Thee bezorgt in de plaatsen: Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Brielle (€ 2,50 bezorgkosten).

En de plaatsen: Hellevoetsluis, Zwartewaal, Heenvliet, Geervliet en Zuidland (€ 5,- bezorgkosten).

Mocht u in een andere plaats wonen kan u altijd contact opnemen, er kan dan gekeken worden wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Wanneer u de taart zelf komt ophalen dan vervallen de bezorgkosten natuurlijk!