Afternoon tea

Een echte Engelse afternoon tea, of toch liever de Hollandse lekkernijen? De keuze is aan u!

Er zijn 3 arrangementen bij Thuis meT Thee:afternoon tea

  • De English afternoon tea bestaat uit taart, gebakjes en lekkernijen, die hun oorsprong vinden in Engeland. Waarbij de scone natuurlijk niet kan ontbreken.
  • De Afternoon tea op zijn Hollands bestaat uit taart, gebakjes en lekkernijen, die veel in Nederland te vinden zijn zoals een gevulde koek maar ook een stroopwafel(cupcake) hoort er bij.
  • De Afternoon tea voor kinderen is een leuke aanvulling op de verjaardag of het kinderfeestje van uw kind. De verjaardagstaart is het middelpunt van de afternoon tea.

Bij het bereiden van de afternoon tea gebruikt Thuis meT Thee  streekproducten, zoals het meel van molen ’t Vliegend Hert in Brielle. Het verse fruit komt, voor zover mogelijk, uit onze eigen tuin, en de eieren van onze eigen kippen. Zo weet ik altijd dat ik eerlijke en verse ingrediënten gebruik.

Heeft u speciale wensen of allergieën dan graag doorgeven bij de bestelling, zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

Bestellen

Om een afternoon tea te bestellen vindt u bij contact mijn e-mailadres of telefoonnummer. Graag minimaal 2 weken van tevoren bestellen, om teleurstellingen te voorkomen.

Mocht u uw bestelling onverhoopt moeten annuleren dan hoor ik dit graag 24 uur van tevoren. Indien dit niet gebeurt, dan worden de kosten in zijn geheel in rekening gebracht. Lukt het u om het minimaal 48 uur van tevoren uw bestelling te annuleren dan betaalt u de helft van de kosten voor de taart.

Bezorgen

Thuis meT Thee bezorgt in de plaatsen: Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Brielle (€ 2,50 bezorgkosten).

En de plaatsen: Hellevoetsluis, Zwartewaal, Heenvliet, Geervliet en Zuidland (€ 5,- bezorgkosten).

Mocht u in een andere plaats wonen kan u altijd contact opnemen, er kan dan gekeken worden wat de mogelijkheden en kosten zijn.